Hvad er reiki healing?

Reiki healing er en blid, og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing.

 Behandling med Reiki kan afhjælpe mange forskellige former for skavanker samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind.

Japaneren Dr. Mikao Usui, som har videre givet Reiki i den tradionelle form, Usui Shiki Ryoko systemet, som jeg er blevet undervist i og det betyder, at der værnes om dit energisystem.

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel energi. I Reiki healing kanalisere universel energi ned gennem min krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer jeg ikke til at dræne mig selv for energi.

 Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt. Er det ikke smukt?

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande, da behandlingen kan mindske stress, give afspænding og aktiverer koppens egen evne til healing.

 Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindske bivirkninger og ubehag. Renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Healing er ikke et quickfix, så hvis du f.eks. vil rykke din personlige udvikling, så er det et healingsforløb du skal give dig selv.

Én Healing kan give dig et energi boost her og nu, og måske rydde op i en konkret ting. Et Healingsforløb kan rydde op i det du har med i din bagage fra livet.

 Eksempelvis en større sorg, tiltroen til dig selv mm.

Har du svært ved at finde ud af hvem du er, hvad du står for, hvordan du grounder aller bedst for at være den bedste version af dig, er du stresset eller træt ?

Fortvivl ikke, giv ikke op. Lad mig hjælpe dig på vej. Jeg har selv gået hele vejen.

Reiki Healing hjælper dig til at stå mere sikker i dig selv, til at skabe ro og plads til at turde at være dig, og til at stå ved det!